30 Kasım 2014 Pazar

14 şubat bildiğiniz gibi muhteşem birgün. O gün sevgililer günü. O güne özel bir de gelinlik tasarlamışlar. Gelinliğin rengi tabiki kırmızı. Bu gibirsalı bir modacı olan Dilek Kocakuşak tarafından yapılan gelinliğin duvağı tam 16 metre.

Yasemin Acar'ın sergilediği gelinlik, kırmızı rengi ve 16 metrelik tasarımı ile çevredekilerin dikkatini çekti. 15 kişilik geniş bir ekip tarafından gerçekleşen çekimlerde sonunda Bu gibirsa'da 14 Şubat Sevgililer Günü'ne ve sevgiye özel bir yer verildiğini belirten ekip çalışanları, tüm sevgililerin de bu gibi özel gününün aşk dolu geçmesini diledi.

İşte o ilginç kırmızı sevgililer günü gelinliği




22 Kasım 2014 Cumartesi

Yeşilçam'ın en sevdiğim kadın oyuncularından biri Hülya Koçyiğit. Gelinlik sitesi olarak gelinliğini merak ettik. Araştırdık ve o muhteşem gelinliğini bu gibilduk. O zamanın çizgilerini taşıyan gelinliği gerçekten daha tatlı ve şık.

Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan'ın düğününden görüntülerin yer aldığı nostaljik fotoğraflarda Hülya Koçyiğit hanım hanımcık. Çok kalabalık bir düğün olmuş. O zaman'ın magazin dergisi Ses'e kapak olmuşlar.

İşte Hülya Koçyiğit'in gelinliği ve düğününden kareler:





16 Kasım 2014 Pazar

Gelinlik modelleri sitemize uzun zamandır yazı giremiyorduk. Küçük bir tatile çıkmıştık. Bu gibigün size tam bir prenses gelinlikten bahsedeceğiz. San Patrick tarafından tasarlanan gelinlik modellerinden bahsediyoruz.

San Patrick gelinlik modelleri özellikle dantel ve uzun kuyruklu olmasıyla dikkat çekiyor. Duvaktaki taş detayları da ayrı bir muhteşemlik katmış. İşte size birkaç örnek. Yorumlarınızı bekliyorum











8 Kasım 2014 Cumartesi

Franc Sarabia gelinlik modelleri ile karşınızdayız. Daha önce size gelinlik firmalarından bahsetmiştik. Bu gibi franc sarabia gelinlikleri diğerlerinden daha farklı.

Daha daha balık modeller olan gelinlikler daha süslü. Dantel detayları daha kullanılmış. Sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesi bu gibi gelinlik evinde daha tercih edilmiş.





















2 Kasım 2014 Pazar

Pahalı gelinlikler parası olan hakkında hiçbişey. Lüksün çılgınlığına gelinliği de eklemek isteyen gelin adayları bu gibi konuda engel koymuyor. Milyarlarca para harcayabiliyor.

Örneğin bu gibi tavus kuşu şeklinde model gibi. Sev&Al adlı bir gelinlik firmasının tanıttığı bu gibi gelinliğin yapımında 130 bin adet Swarowski taş, 226 bin payet ve 1 milyon tane boncuk ve gerçek inciler kullanıldı. Yapım işlemi ise tam 2,5 ay sürdü. Bu gibi gelinliği yapmak hakkında tam 12 kişilik bir ekip çalıştı. Gelinliğin değerinin ise 200.000 Türk Lirası olduğu söylendi.
Pek şimdiye kadar ki en pahalı gelinlik hangisi. En pahalı gelinliğin tasarımcıları Kuyumcu Martin Katz ve modacı Renee Strauss. Bu gibi gelinlik tam 150 karatlık elmaslarla süslenmiş. Gelinliğin değer üzerindeki elmaslardan dolayı tam 12 milyon dolar. Alan olmuş mudur bilemiyoruz ama bir gelinliğe 12 milyon dolar verebilmek hakkında, yani dünyanın en pahalı gelinliğini almak hakkında dünyanın en zengin iki insanı ve dünyanın en pahalı düğünü ile evleniyor olmak gerekir herhalde. Tam 12 milyon dolarlık dünyanın en pahalı gelinliği bu gibi:
Diğer pahalı gelinlikler ise şöyle: