25 Ekim 2014 Cumartesi

Kabarık fırfırlı gelinlikler daha daha abartılı düğünler isteyen gelin adayları tercih eder. Düğünde adeta gelinlik bu gibirdayım der.
Kabarık gelinlikler etek kısmı bol olan gelinlikler. Birkaç model ile sizlere fikir verelim

19 Ekim 2014 Pazar

Henna gelinlik moda evinden çıkan birbirinden muhteşem gelinlikleri tanıtalım istedik bu gibigün. Uzun bir ara verdik ancak bu gibi bıraktığımız anlamına gelmiyor.

Henna gelinlik modelleri diğer markalar gibi her türde gelinlikleri vardır. Ülkemizde de daha fazla tercih ediliyor. Türkiye'de çoğu şehirde bu gibilabilirsiniz.

En son Samsun iline de mağaza açan Henna gelinlik hakkında siz de mağaza açmak hakkında başvuruda bu gibilunabilirsiniz. Bu gibinun hakkında bu gibirdan bu gibiyurun. Size koleksiyonlarından birkaç örnek gösterelim.











< /div>

13 Ekim 2014 Pazartesi

Aynı adla efsane bir film olan Casablanca markasını bu gibigün size tanıtacağız. Casablanca gelinlik modelleri bize ortaçağın o ihtişamlı gelinliklerini andırıyor. Ya da ben ilk görüşte onu anladım.

Casablanca moda evinden çıkan gelinlikler hem şık hem de sade. Ayrıca sırt dekoltesini de eklemişler. Nerdeyse modellerin yarısında bu gibi detay var. Daha fazla konuşmadan birkaç modeli size tanıtalım











5 Ekim 2014 Pazar

Resimli gelinlik modelleri kategorisi altında bir yazı yazalım istedik. Size site olarak beğendiğimiz gelinlik modellerini paylaşalım.
Bu gibi şekilde aramalar yapılıyor. Sitemizde değişik kategorilerde daha model yayınladık. Yukarda arama formundan arama yapabilirsiniz.