29 Eylül 2014 Pazartesi

Gelinlik modelleri daha fazla paylaştık sanıyoruz. Şimdi geldi gelinliği tamamlayan aksesuarlarda. Ayakkabı ile başlayalım. Gelin ayakkabıları genellikle gelinliğin altında da kalsa yine de önemli bir parçası.

Gelin ayakkabısı modelleri ile gelinliğiniz en muhteşem şekilde tamamlamanız hakkında fikirler vereceğiz. Genelde boy ortalamamız düşük olduğu hakkında damatla boy farkı azalsın diye topuklu gelinlik ayakkabıları tercih ediliyor. Onlardan birkaçı:









25 Eylül 2014 Perşembe

Bambi babet modelleri -
Bahar ayı geldi ve tüm ayakkabı mağazalarının vitrinlerini birbirinden harika tasarımlı babet çeşitleri almaya başladı işte vitrinlerde bulunan ve tüm kadınlarda hayranlık uyandıran en yeni tasarımlarda aralarında bulunan bambi babet modelleri ile sizlerin karşısındayız tek defa ek olarak.

2015...
http://buabiyem.name.tr/bambi-babet-modelleri.html

23 Eylül 2014 Salı

Akay gelinlikler bir türk markası. Birbirinden şık gelinlik modelleri var. Size bu gibigün ondan bahsedeceğiz.
Her türlü gelinlik modelini bu gibilabileceğiniz bir gelinlik moda evi. Özelikle muhteşem ve şık bir düğün isteyenler tercih edebilirler.

15 Eylül 2014 Pazartesi

Çağla Şikel bildiğiniz gibi Emre Altuğ ile evli. Muhteşem bir düğünle evlendiler. Biz de ünlülerin gelinlikleri kısmına bu gibigün Çağla Şikel'in gelinliği konusunu ekleyelim dedik.

Tabi ki gelinlik daha şık. Dekolteli bir gelinlik tercih etmiş. Ancak ilk göze çarpan şey tabiki de gelin tacı. Askılı gelinliği en iyi tamamlayan parça olmuş.

İşte düğünden ve gelinlikten birkaç kare:





9 Eylül 2014 Salı

Gelinlik aksesuarları kategorimize pek bişey eklemediğimizi farkettik. Bu gibigün size şıklık katan bir detay olan gelin eldiveni modellerinden bahsedeceğiz. Her gelinin tercih etmediği gelinlik eldiveni sadece gelinliği göstersin diye kullanılıyor. Peki eskiden öyle miydi?

Eskiden ilk kullanıldığı zamanlar gelinler ellerindeki tüyleri göstermek istemediğinden takarlardı. Ama gelişen teknoloji ve imkanlarla artık tüyler bir sorun olmuyor. Bu gibindan sonra da şıklık katıyor diye kullanıldı.

Dantelli olması ve farklı renk seçenekleriyle daha fazla model var. Bu gibinlar arasından birkaç tane fikir versin diye paylaşmak istedim. Bence sadece elleri muhteşem olanlar giysin :)